Höstkickoff på Biskops Arnö

Den 9 och 10 september är det dags igen för en kickoff för soloföretagare. Avkoppling kombinerat med affärsnytta. Kompetensutbyte, nya kontakter, gemenskap och glädje. Den här gången träffas vi på en Svanen-märkt konferensanläggning på Biskops Arnö som ligger på en liten ö i en vik av Mälaren mellan Enköping, Uppsala och Stockholm.

Vi bor i historiska byggnader från tidigt 1700-tal. Kickoffen startar med en gemensam lunch på fredagen den 9 september kl.12.00, därefter blir det mingel och presentationer av respektive deltagare och verksamhet, presentation av champagne som är producerat på ett hållbart sätt av Marie Drotte från Bonne Box, middagsbuffé och bastu med kvällsdopp i Mälaren.

På lördag morgon blir vi efter frukosten bjudna på en spännande övning under ledning av sångpedagog och röstcoach Ing Mari Janzon från Resonans.  Därefter har vi möjlighet att njuta av omgivningarna eller diskutera nya gemensamma affärsidéer som väcktes under gårdagen.

Läs mer på vår nya webbplats, firmauno.se, där kan du också läsa om tidigare arrangemang, en kommande boklansering i höst av två tidigare deltagare, vad som ingår, hur du anmäler dig, om årets deltagare, erbjudanden med mera.

Brygga vid Biskops Arnös konferensanläggning

Brygga vid Biskops Arnös konferensanläggning

Annonser
Det här inlägget postades i Kickoff och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.